Krējuma masu padzesē, izķeksē vaniļas pāksts pusītes un pārlej ogām. Istabas temperatūrā atdzesē un, ja līdz tam brīdim vēl nav gana sastindzis, pārvieto uz ledusskapi un gaida, kad var pasniegt.
Rezumē:
1) Ņemot vērā, ka parasti Panna Cotta gatavoju ar nelielu cukura daudzumu, 90 grami želejas cukura uz 400 gramiem saldā krējuma manai gaumei bija par daudz. Taču, ja izmanto skābākas ogas, piemēram, jāņogas, saldā un skābā balanss ir tieši laikā.
2) Panna Cotta, kas gatavota ar želejas cukuru, konsistence atšķiras no tās, kas tiek iegūta, gatavojot šo desertu ar želatīnu. Varētu teikt, ka šajā gadījumā deserta struktūra līdzinājās Creme Brulee konsistencei.
3) Želejas cukurs noderēs tiem, kas baidās no želatīna – ātri un vienkārši.
Autors: uwa gatavo
Atsauce: http://uwagatavo.wordpress.com
Foto: http://actuale.net
Rezumē:
1) Ņemot vērā, ka parasti Panna Cotta gatavoju ar nelielu cukura daudzumu, 90 grami želejas cukura uz 400 gramiem saldā krējuma manai gaumei bija par daudz. Taču, ja izmanto skābākas ogas, piemēram, jāņogas, saldā un skābā balanss ir tieši laikā.
2) Panna Cotta, kas gatavota ar želejas cukuru, konsistence atšķiras no tās, kas tiek iegūta, gatavojot šo desertu ar želatīnu. Varētu teikt, ka šajā gadījumā deserta struktūra līdzinājās Creme Brulee konsistencei.
3) Želejas cukurs noderēs tiem, kas baidās no želatīna – ātri un vienkārši.
Autors: uwa gatavo
Atsauce: http://uwagatavo.wordpress.com
Foto: http://actuale.net
← iepriekšējā | 17. no 30 | nākamā → |