Idejas svinīgam un gardam svētku galdam!
Biešu un kazas siera salāti
Salātu bļodā kārtās liek spinātus, novārītas un kubiņos sagrieztas sarkanās bietes un kazas sieru. Visu pārlej ar mērcīti, kas gatavota no olīveļļas, citrona sulas, Dižonas sinepēm, mazliet medus, timiāna, šķipsniņas sāls un pipariem.
Latvijas lauku dārzeņu biezzupa ar meža gaļu
Katlā nelielā olīveļļas daudzumā sautē sakapātu sīpolu, ķiploku, puravu, selerijas sakni un čili. Kad viss mīksts, pievieno ripās grieztus burkānus un kubiņos sagrieztus kāļus un kartupeļus. Lej klāt verdošu ūdeni līdz tas pārklāj dārzeņus. Gatavošanas procesā pievieno kariju. Visu sautē līdz gatavs, pievieno 10 % saldo krējumu, timiānu, piparus un blendē līdz sev tīkamai masai. Pasniedz ar siltiem meža gaļas konserviem.
Biešu un kazas siera salāti
Salātu bļodā kārtās liek spinātus, novārītas un kubiņos sagrieztas sarkanās bietes un kazas sieru. Visu pārlej ar mērcīti, kas gatavota no olīveļļas, citrona sulas, Dižonas sinepēm, mazliet medus, timiāna, šķipsniņas sāls un pipariem.
Latvijas lauku dārzeņu biezzupa ar meža gaļu
Katlā nelielā olīveļļas daudzumā sautē sakapātu sīpolu, ķiploku, puravu, selerijas sakni un čili. Kad viss mīksts, pievieno ripās grieztus burkānus un kubiņos sagrieztus kāļus un kartupeļus. Lej klāt verdošu ūdeni līdz tas pārklāj dārzeņus. Gatavošanas procesā pievieno kariju. Visu sautē līdz gatavs, pievieno 10 % saldo krējumu, timiānu, piparus un blendē līdz sev tīkamai masai. Pasniedz ar siltiem meža gaļas konserviem.
← iepriekšējā | 8. no 50 | nākamā → |