Pašmāju aknu pastēte
1 attēls • 23. mar 2015 18:44
Kā visvienkāršāk izvairīties no nevajadzīgām E-vielām, trekniem un sāļiem produktiem? Gatavojam mājās un esam pilnībā droši par ēdienu mūsu galdā!!! Šodien piedāvājam pagatavot ik vienam no jums pašmāju aknu pastēti!!!
Novāram cūkas aknas un liesus gaļas gabaliņus (attiecībā 3:1) kopā ar burkāniem, ķiplokiem, sīpoliem, selerijas sakni. Kad viss gatavs - aknas un gaļu rūpīgi blendē kopā ar dārzeņie...VairākKā visvienkāršāk izvairīties no nevajadzīgām E-vielām, trekniem un sāļiem produktiem? Gatavojam mājās un esam pilnībā droši par ēdienu mūsu galdā!!! Šodien piedāvājam pagatavot ik vienam no jums pašmāju aknu pastēti!!!
Novāram cūkas aknas un liesus gaļas gabaliņus (attiecībā 3:1) kopā ar burkāniem, ķiplokiem, sīpoliem, selerijas sakni. Kad viss gatavs - aknas un gaļu rūpīgi blendē kopā ar dārzeņiem un atlikušo sulu līdz vijīgai konsistencei, pievieno garšvielas un zaļumus pēc patikas. Var pievienot arī melnās plūmes.
Pasniedz ar mājās ceptu pilngraudu maizi (sk. recepti iepriekš), redīsu dīgstiem, kraukšķīgiem redīsiem un gurķiem!
-