"Dzīves elpa"

Ieteikt
 7

https://dziveselpa.lv/notikumi...
JAUNUMS! ⭐⭐⭐
CETURTDIENĀ, 24.OKTOBRĪ, PLKST. 19.30
Iveta Galēja - žurnāliste, tulkotāja , apgādā Zvaigzne ABC izdoto grāmatu: „Garšaugi”, „Garšvielas”, ‘Pavasara ēdieni”, „Lieldienu ēdieni”, „Konservēšanas rokasgrāmata”, „Dārzeņi - (37 dārzeņu enciklopēdija)”, „Svinam ziemu”, kā arī „Labāko recepšu kalendārs” autore. MEISTARKLASE ( bezmaksas)
Fermentēšana - senās zināšanas, modernā māksla veselībai un labsajūtai. ⭐⭐⭐
MEISTARKLASĒ UZZINĀSI
📌kas īsti ir fermentēšana - vēsturiski un šodien,
📌kāpēc šie paņēmieni mums tagad aktuāli,
📌kā tieši fermentēti produkti uzlabo veselību un pašsajūtu,
📌kā zināt, kuru fermentēšanas paņēmienu izvēlēties,
📌kādi piederumi un palīglīdzekļi vajadzīgi, lai sāktu fermentēt
⭐⭐⭐
PIETEIKTIES UZ MEISTARKLASI

iepriekšējā4. no 300nākamā

Bildes runā

Ievietoja: "Dzīves elpa" 10. okt 16:00

1 cilvēkam patīk

Citas šīs lapas galerijas