Tradicionāls skābkrējuma sviests.
Pēc Latvijā tradicionālā paņēmiena ražotais sviests, kas gatavots tikai un vienīgi no augstas kvalitātes pasterizēta krējuma, to ieraudzējot pienskābo baktēriju ieraugu, tad sakuļot kuļmucā. Iegūtos sviesta graudus kā dzintara gabaliņus samīca viendabīgā sviesta masā, atdalot paniņas - ķērnes pienu. Sviesta dabīgais pienskābais aromāts atgādina vasaras pļavas smaržu un kaut ko jau sen aizmirstu - tīru neskartu vidi.
Pēc Latvijā tradicionālā paņēmiena ražotais sviests, kas gatavots tikai un vienīgi no augstas kvalitātes pasterizēta krējuma, to ieraudzējot pienskābo baktēriju ieraugu, tad sakuļot kuļmucā. Iegūtos sviesta graudus kā dzintara gabaliņus samīca viendabīgā sviesta masā, atdalot paniņas - ķērnes pienu. Sviesta dabīgais pienskābais aromāts atgādina vasaras pļavas smaržu un kaut ko jau sen aizmirstu - tīru neskartu vidi.
← iepriekšējā | 9. no 39 | nākamā → |