"Labdaris".
Raudzētais piena produkts "Labdaris" pagatavots no vājpiena, nepievienojot saldvielas un E-vielas, ieraudzējot ar īpašu ieraugu, kura sastāvā ir pienskābes baktērijas L.helvecitus R-7, kuras netiek izmantotas citu Latvijā pieejamu produktu ražošanā. Tas normalizē mikrofloru zarnās, novērš aizcietējumus un caureju, palīdz atveseļoties no infekciju un vīrusu izraisītām saslimšanām, uzlabo organisma pašsajūtu.
Profilaktiskos nolūkos ieteicamā deva ir 150-200g dienā, slimību gadījumos deva jālieto 2-3 reizes dienā. "Labdari" ieteicams lietot apmēram 20 min pirms brokastīm vai ēdienreižu starplaikos. Garšas uzlabošanai, dažādošanai var pievienot sulu, ievārījumu, medu, sīrupu u.c.
Raudzētais piena produkts "Labdaris" pagatavots no vājpiena, nepievienojot saldvielas un E-vielas, ieraudzējot ar īpašu ieraugu, kura sastāvā ir pienskābes baktērijas L.helvecitus R-7, kuras netiek izmantotas citu Latvijā pieejamu produktu ražošanā. Tas normalizē mikrofloru zarnās, novērš aizcietējumus un caureju, palīdz atveseļoties no infekciju un vīrusu izraisītām saslimšanām, uzlabo organisma pašsajūtu.
Profilaktiskos nolūkos ieteicamā deva ir 150-200g dienā, slimību gadījumos deva jālieto 2-3 reizes dienā. "Labdari" ieteicams lietot apmēram 20 min pirms brokastīm vai ēdienreižu starplaikos. Garšas uzlabošanai, dažādošanai var pievienot sulu, ievārījumu, medu, sīrupu u.c.
← iepriekšējā | 25. no 43 | nākamā → |