Aukstā skābeņu un spinātu zupa
Pagatavošanai nepieciešams:
1l kefīra
400g skābeņu
200g spinātu
3 tomāti
1 gurķis
60 g redīsi
100g garneles
4 ēd.k. skābā krējuma
Pipari un sāls
Zaļumi
Pagatavošana: Spinātus un skābenes noblanšē. Liek blenderī un sajauc ar kefīru un skābo krējumu. Sagriež tomātus, redīsus un gurķi, sakapā arī zaļumus. Visu iemaisa sajauktajā masā, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pirms pasniegšanas zupai pievieno garneles.
Pagatavošanai nepieciešams:
1l kefīra
400g skābeņu
200g spinātu
3 tomāti
1 gurķis
60 g redīsi
100g garneles
4 ēd.k. skābā krējuma
Pipari un sāls
Zaļumi
Pagatavošana: Spinātus un skābenes noblanšē. Liek blenderī un sajauc ar kefīru un skābo krējumu. Sagriež tomātus, redīsus un gurķi, sakapā arī zaļumus. Visu iemaisa sajauktajā masā, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pirms pasniegšanas zupai pievieno garneles.
← iepriekšējā | 24. no 186 | nākamā → |