Kvinojas sēklas
Kvinojas sēklas iegūst Dienvidamerikā. Inku iedzīvotāji sēklas dēvēja par “graudu māti” un lietoja tās uzturā fiziskās izturības un spēka palielināšanai.
Kvinojas sēklas ir augstvērtīgs olbaltumvielu, minerālvielu dzelzs, magnija un fosfora avots. Sēklas nesatur glutēnu un ir viegli sagremojamas. Iekļaujot kvinojas sēklas savā ēdienkartē, Jūs nostiprināsiet savu organismu un papildināsiet enerģijas krājumus.
Ideāls uztura papildinājums veģetāriešiem, vegāniem, sportistiem un veselīga uztura cienītājiem. No kvinojas sēklām var pagatavot salātus, dārzeņu sautējumus un brokastu musli. Gatavojot dārzeņu sautējumus vai zupas ieteicams vārīt 15 min.
Kvinojas sēklas iegūst Dienvidamerikā. Inku iedzīvotāji sēklas dēvēja par “graudu māti” un lietoja tās uzturā fiziskās izturības un spēka palielināšanai.
Kvinojas sēklas ir augstvērtīgs olbaltumvielu, minerālvielu dzelzs, magnija un fosfora avots. Sēklas nesatur glutēnu un ir viegli sagremojamas. Iekļaujot kvinojas sēklas savā ēdienkartē, Jūs nostiprināsiet savu organismu un papildināsiet enerģijas krājumus.
Ideāls uztura papildinājums veģetāriešiem, vegāniem, sportistiem un veselīga uztura cienītājiem. No kvinojas sēklām var pagatavot salātus, dārzeņu sautējumus un brokastu musli. Gatavojot dārzeņu sautējumus vai zupas ieteicams vārīt 15 min.
← iepriekšējā | 2. no 298 | nākamā → |