Canamelle

Ieteikt
 4

Torte pēc franču konditoru receptēm – īstens Francijas konditorejas paraugs – daudz kārtas, visas dažādas un visām ir kāds knifs.
Pamatne – trīs reizes cepta mandeļu smiļsu mīkla. Sākumā izcep kārtu, tad to sadrupina un samaisa ar sviestu un cep atkal. Un trešo reizi tā cepās jau kopā ar kūkas "iekšām".
Nākamā kārta – ceptais cheesecake. Pēc cepšanas tas kļūst ļoti maigs, pufīgs, kā muss. Un skaistā gaiši bēšīgā krāsā. Nākamais slānis – neceptais cheesecake. Tas ir vēl maigāks un balts. Virsū un malās – zemeņu muss. Visam pa vidu vēl daudz pistāciju un zemeņu kārtas. Bija paredzēts torti rotāt arī ar pistācijām, bet jubilārei patīkot narcises, tādēļ tapa šāds neliels ziedu pušķītis. Viss ir ēdams, ieskaitot bantīti
Tortes izmērs 20x20 cm, svars 1,8 kg
Torte ceļoja 600 km, 2 diennaktis. Bet esot izturējusi ceļu Man ir ļoti patīkami, ka manus darinājums speciāli ved tik tālu, bet nervus man pabojāja labi – nevarēju vien sagaidīt kad man atrakstīs kā aizceļoja un vai viss ir OK. Jo gribās, lai apdāvināmājs tomēr saņem to, kas bija iecerēts, nevis putru. Bet viss beidzās labi, ufff!

iepriekšējā5. no 89nākamā

Tortes un kūkas

Ievietoja: Canamelle 17. jūn 2014 14:10

2 cilvēkiem patīk

Citas šīs lapas galerijas