Čaklie darbiņi

Ieteikt
 2

Ievārijums
2 kg brūkleņu
600 g ķirbju
400 g ābolu
600 g plūmju
1,2 kg cukurs
Brūklenes pārlasa, pārlej ar aukstu ūdeni, 2-3 stundas atstāj, lai mazinās rūgtums.
Tad ogas vāra.
Kad tās pašķīdušas, pievieno cukuru, nomizotus, šķēlēs sagrieztus ābolus.
Nedaudz pavāra, tad pievieno plūmes, kam izņemti kauliņi, un gabaliņos sagrieztus ķirbjus.
Visu vāra uz lēnas uguns, kamēr augļi iecukurojušies un kļūst caurspīdīgi.
Pilda izkarsētās burkās.
Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem.

iepriekšējā8. no 50nākamā

Brūklenes

Ievietoja: Čaklie darbiņi 8. sep 2012 21:47

17 cilvēkiem patīk

Vairāk

Citas šīs lapas galerijas