Fetas virziņkāpostu salāti
Atsvaidzinoši salāti, servē 4 personām
Sastāvdaļas:
1 šalotes sīpols, sīki sagriezts
1 liels saišķis virziņkāpostu (kuri jāattīra no kātiņiem un to lapas jāsagriež smalkās strēmelēs)
Pusotra ēdamkarote citrona sulas
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 daiviņa, smalki griezta ķiploka (pēc izvēles)
½ tējkarote rupja, piemēram, Kosher sāls
1/3 tases ciedru riekstu vai sasmalcinātu valriekstu
1/3 tases sasmalcināta fetas siera
½ tase sasmalcinātu diļļu (pēc izvēles)
Svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana:
Aptuveni stundu pirms plānojat ēst salātus, lieciet šalotes sīpolu un virziņkāpostus lielā bļodā. Atsevišķā trauciņā samaisiet citrona sulu, olīveļļu, sāli. Samaisa kāpostlapas ar iegūto šķidro masu un tur ledusskapī vismaz stundu. Pirms pasniegšanas pievieno riekstus, fetas sieru un dilles, apmaisa, pēc izvēles, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sāli.
Atsvaidzinoši salāti, servē 4 personām
Sastāvdaļas:
1 šalotes sīpols, sīki sagriezts
1 liels saišķis virziņkāpostu (kuri jāattīra no kātiņiem un to lapas jāsagriež smalkās strēmelēs)
Pusotra ēdamkarote citrona sulas
3 ēdamkarotes olīveļļas
1 daiviņa, smalki griezta ķiploka (pēc izvēles)
½ tējkarote rupja, piemēram, Kosher sāls
1/3 tases ciedru riekstu vai sasmalcinātu valriekstu
1/3 tases sasmalcināta fetas siera
½ tase sasmalcinātu diļļu (pēc izvēles)
Svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana:
Aptuveni stundu pirms plānojat ēst salātus, lieciet šalotes sīpolu un virziņkāpostus lielā bļodā. Atsevišķā trauciņā samaisiet citrona sulu, olīveļļu, sāli. Samaisa kāpostlapas ar iegūto šķidro masu un tur ledusskapī vismaz stundu. Pirms pasniegšanas pievieno riekstus, fetas sieru un dilles, apmaisa, pēc izvēles, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un sāli.
← iepriekšējā | 8. no 38 | nākamā → |