Jaunums - SPORT grillogles
1 attēls • 5. mar 2013 12:07
Gatavošana uz gailošām oglēm ir vissenākais ēdiena pagatavošanas veids. Dūmi ēdienam piešķir neatkārtojamu, apetīti rosinošu smaržu, ko nevar iegūt ne ar vienu citu paņēmienu. Tieši šī iemesla dēļ visā pasaulē joprojām izmanto šādu ēst gatavošanas veidu, lai gan mūsdienās tā vairs nav nepieciešamība, bet gan viens no dzīves priekiem un izklaides veidiem īpaši vasarā.
Kaut gan cilvēki gaļu sāka gr...VairākGatavošana uz gailošām oglēm ir vissenākais ēdiena pagatavošanas veids. Dūmi ēdienam piešķir neatkārtojamu, apetīti rosinošu smaržu, ko nevar iegūt ne ar vienu citu paņēmienu. Tieši šī iemesla dēļ visā pasaulē joprojām izmanto šādu ēst gatavošanas veidu, lai gan mūsdienās tā vairs nav nepieciešamība, bet gan viens no dzīves priekiem un izklaides veidiem īpaši vasarā.
Kaut gan cilvēki gaļu sāka grilēt neilgi pēc uguns iegūšanas metožu atklāšanas – kādus 500 000 gadus atpakaļ, īpašu popularitāti šis process ieguva 1950.gados. Viens no materiāliem, ko izmanto produktu grilēšanai ir kokogles, ko iegūst sadedzinot dažāda veida koksni. Kokogles ir degmateriāls, ko plaši izmanto daudzās jomās visā pasaulē. Tas ir produkts, kas iegūts no dabīgas koksnes materiāliem un patiešām ir laba izvēle produktu grilēšanai.
Tāpēc turpinot attīstīt mūsu privāto preču zīmi, no 2013.gada 1.marta jau esošajiem SPORT produktiem esam pievienojam jaunu produktu – SPORT Grila ogles. Tās lieliski papildina SPORT produktu līniju, kas sastāvēja no SPORT sērkociņiem un SPORT aizdedzināšanas šķidruma, ko ieviesām sortimentā pagājušajā vasarā.
Mūsu jaunās grila ogles ir fasētas 15 litru iepakojumā un tās atbilst augstākajiem ražošanas standartiem. Šīs ogles deg ilgi un degšanas procesā nerada kaitīgus dūmus, jo izgatavotas no augstākā labuma lapu koku malkas. Tās piemērotas lietošanai gan grilos, gan kamīnos.
SPORT ogles ir paredzētas visdažādāko pārtikas produktu grillēšanai , jo sabiedrībā arvien populārāka kļūst doma, ka grilēt var ne tikai gaļu, desiņas vai zivis. Tāpēc tiek ražots speciāls grilējamais siers, tiek grilēta maize un pavisam jaunu garšu iegūst uz oglēm cepti dārzeņi un augļi. Tā kā grilējot produktu poras noslēdzas, tajos maksimāli saglabājas vērtīgās uzturvielas. Pie tam uz grila parasti ēdieni netiek cepti eļļā vai taukos, tāpēc tie nav tik trekni. Un arī speciālisti apgalvo, ka grilēti ēdieni ir veselīgāki par tiem, kas cepti uz pannas.
-