Saulīte silda. Grilla sezona sākusies. Garās brīvdienas priekšā.
Piedāvājam 2 versijas gaļas marinādei.
Pirmā.
Sastāvs - sojas mērce (mūsu gadījumā - Japānas vieglā sojas mērce SAKURA), Monreāls - garšvielu maisījums un saldā čillī mēce. Cūkgaļa.
Marināde top sajaucot, sastāvdaļas uz aci un, pēc savas individuālās garšu izjūtas. Gaļu marinādē notur min. 2 stundas.
Piedāvājam 2 versijas gaļas marinādei.
Pirmā.
Sastāvs - sojas mērce (mūsu gadījumā - Japānas vieglā sojas mērce SAKURA), Monreāls - garšvielu maisījums un saldā čillī mēce. Cūkgaļa.
Marināde top sajaucot, sastāvdaļas uz aci un, pēc savas individuālās garšu izjūtas. Gaļu marinādē notur min. 2 stundas.
← iepriekšējā | 23. no 300 | nākamā → |