Ko lasīt?
1 attēls • 29. mai 13:23
📕 Rabarberu sarkanais" ir stāsts par meiteni, vārdā Augustīne, kas nav tāda kā visi citi bērni. It bieži viņa dodas pie jūras uz savu melno smilšu pludmali vai uz augstienē ierīkotu rabarberu dārzu, kura platās lapas slēpj kādu senu noslēpumu...
🍰 Rabarberu laikā - ĀTRĀ KEFĪRA PLĀTSMAIZE AR RABARBERIEM
500 g rabarberu
3 olas
1 glāze cukura + 2 ēdamkarotes
1 tējkarote kanēļa
2 glāzes m...Vairāk📕 Rabarberu sarkanais" ir stāsts par meiteni, vārdā Augustīne, kas nav tāda kā visi citi bērni. It bieži viņa dodas pie jūras uz savu melno smilšu pludmali vai uz augstienē ierīkotu rabarberu dārzu, kura platās lapas slēpj kādu senu noslēpumu...
🍰 Rabarberu laikā - ĀTRĀ KEFĪRA PLĀTSMAIZE AR RABARBERIEM
500 g rabarberu
3 olas
1 glāze cukura + 2 ēdamkarotes
1 tējkarote kanēļa
2 glāzes miltu
2 glāzes kefīra
0,5 tējkarotes sodas (var aizvietot ar 1 tējkaroti cepamā pulvera)
cepamais papīrs plāts izklāšanai
Pagatavošana
Olas saputo kopā ar cukuru, kamēr masa ir dubultojusies apjomā un kļuvusi gaišāka.
Kefīrā iemaisa sodu vai cepamo pulveri, un pievieno saputotajām olām. Visu izmaisa.
Visbeidzot iesijā miltus un maisa, līdz masa ir viendabīga, bez kunkulīšiem.
Cepamo plātni izklāj ar cepamo papīru, uz tā lej virsū mīklu un vienmērīgi izlīdzina pa visu pannu.
Rabarberus sagriež 1 cm gabaliņos un dāsni uzber uz mīklas. Kanēli samaisa kopā ar cukuru attiecībā 1:3 un apbārsta ar to rabarberus. Cep 40 minūtes 180 °C temperatūrā.
piegalda.lv
#kolasīt
#rabarberusarkanais