Karamelizē pannā cukuru, ielej eļļu (gi), ieber garšvielas, mazliet apcep.
Pievieno rīsus un cep vēl dažas minūtes.
Pieber rozīnes un riekstus, cep, kamēr viss zeltains,
tad pielej ūdeni, iemet safrānu un sāli, uzliek vāku un vāra uz ļoti mazas uguns apmēram 20 minūtes.
Gatavam pievieno zaļumus, ja vēlas – arī kaltētus ķiršus.
Pievieno rīsus un cep vēl dažas minūtes.
Pieber rozīnes un riekstus, cep, kamēr viss zeltains,
tad pielej ūdeni, iemet safrānu un sāli, uzliek vāku un vāra uz ļoti mazas uguns apmēram 20 minūtes.
Gatavam pievieno zaļumus, ja vēlas – arī kaltētus ķiršus.
← iepriekšējā | 4. no 23 | nākamā → |