Sastāvdaļas:
Riekstu un garšvielu gardums smadzeņu darbības uzlabošanai
2 tējkarotes nerafinēta cukura,
4 ēdamkarotes eļļas vai gi sviesta,
10 zaļās kardamona pākstis,
6 krustnagliņas,
2 lauru lapas,
neliela kanēļa standziņa,
10 melnie pipari,
450 grami noskalotu, notecinātu basmati rīsu,
pa 2 ēdamkarotēm rozīņu un sašķeltu mandeļu,
2 ēdamkarotes pistāciju,
4 ēdamkarotes nesālītu Indijas riekstu,
900 mililitri karsta ūdens,
pustējkarote safrāna,
zaļumi,
sāls pēc garšas.
Recepte būs arī maija žurnālā 36,6 !
Riekstu un garšvielu gardums smadzeņu darbības uzlabošanai
2 tējkarotes nerafinēta cukura,
4 ēdamkarotes eļļas vai gi sviesta,
10 zaļās kardamona pākstis,
6 krustnagliņas,
2 lauru lapas,
neliela kanēļa standziņa,
10 melnie pipari,
450 grami noskalotu, notecinātu basmati rīsu,
pa 2 ēdamkarotēm rozīņu un sašķeltu mandeļu,
2 ēdamkarotes pistāciju,
4 ēdamkarotes nesālītu Indijas riekstu,
900 mililitri karsta ūdens,
pustējkarote safrāna,
zaļumi,
sāls pēc garšas.
Recepte būs arī maija žurnālā 36,6 !
← iepriekšējā | 4. no 23 | nākamā → |