Biogrāfija
Medus kūka
Sastāvdaļas
1 glāze medus
4 gb olas
Olas 10 gab. - o,84 Ls Vairāk
2-3 glāzes miltu
1.5 glāzes cukura
Cukurs 1 kg - o,74 Ls Vairāk
1 tējkarote ar kaudzi sodas
naža gals sāls
800-1000 gr skabais krējums
1 paciņa vaniļas cukurs
Cukurs 1 kg - o,74 Ls Vairāk
Pagatavošana:
Olām pievieno ½ glāzi cukura, medu (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu. Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.
Ar margarīnu iesmērē cepamās plātis.
Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk piecām kārtām. Cep cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas.
Gatavās kārtas atdzesē.
Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek vaniļas cukuru un smērē starp kārtām. Dekorēšanai izmanto atgriezumus no maliņām, sagrieztus mazos kubiņos.
Gatavu liek ledusskapī, ēd nākamajā dienā.
Sastāvdaļas
1 glāze medus
4 gb olas
Olas 10 gab. - o,84 Ls Vairāk
2-3 glāzes miltu
1.5 glāzes cukura
Cukurs 1 kg - o,74 Ls Vairāk
1 tējkarote ar kaudzi sodas
naža gals sāls
800-1000 gr skabais krējums
1 paciņa vaniļas cukurs
Cukurs 1 kg - o,74 Ls Vairāk
Pagatavošana:
Olām pievieno ½ glāzi cukura, medu (ja sacietējis, jāpakausē), sāli, sodu. Visu ar karoti sakuļ, pamazām pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.
Ar margarīnu iesmērē cepamās plātis.
Mīklu uz plāts izlīdzina plānā kārtā ar aprēķinu, lai iznāk piecām kārtām. Cep cepeškrāsnī. Izcepas ļoti ātri, minūtes piecas.
Gatavās kārtas atdzesē.
Samaisa krējumu ar vienu glāzi cukura, pieliek vaniļas cukuru un smērē starp kārtām. Dekorēšanai izmanto atgriezumus no maliņām, sagrieztus mazos kubiņos.
Gatavu liek ledusskapī, ēd nākamajā dienā.