Kartupeļu čipsi ar timiāna šampinjoniem un brie sieru
• 'Meistardarbs' kartupeļu čipsi
• 250g šampinjonu
• olīveļļa
• timiāns
• sāls, pipari
• Brie siers
Uz pannas un vidēji lielas uguns olīveļļā apcept sagrieztus šampinjonus, pievieno sāli, piparus pēc garšas. Kad tie gatavi, šampinjonus ber traukā, kurā ielikti svaigi timiāna zariņi. Trauku nosedz ar vāku un ļauj timiānam ievilkties uz apmēram stundu. Sēnes atdzesē un kārto tās un Brie sieru uz kartupeļu čipsiem, rotā ar svaigu timiānu.
• 'Meistardarbs' kartupeļu čipsi
• 250g šampinjonu
• olīveļļa
• timiāns
• sāls, pipari
• Brie siers
Uz pannas un vidēji lielas uguns olīveļļā apcept sagrieztus šampinjonus, pievieno sāli, piparus pēc garšas. Kad tie gatavi, šampinjonus ber traukā, kurā ielikti svaigi timiāna zariņi. Trauku nosedz ar vāku un ļauj timiānam ievilkties uz apmēram stundu. Sēnes atdzesē un kārto tās un Brie sieru uz kartupeļu čipsiem, rotā ar svaigu timiānu.
← iepriekšējā | 23. no 2878 | nākamā → |