Ādažu Čipsi

Oficiālā lapa
Ieteikt
 769

Karamelizētu sīpolu marmelāde
• 6 sarkanie sīpoli
• 200ml sarkanvīns
• sāls
• brūnais cukurs
• pipari
• ūdens
Nomizo un sagriež sīpolus. Uz siltas pannas vidējas uguns liek virsū sīpolus un uzlej nedaudz sarkanvīna, ļauj pāris minūtes 'apraut'. Nogriež mazāku uguns daudzumu un maisot periodiski pievieno vīnu, līdz tas ir iztvaikojis. Vīnu var pamīšus aizstāt ar ūdeni. Pievieno pēc garšas sāli, piparus un cukuru. Jo ilgāk sautēti sīpoli, jo mīkstāki un gardāki, vidēji tiek gatavoti 1-2h. Atdzesē, pildā traukā un pasniedz ar 'Meistardarbs' kartupeļu čipsiem.

iepriekšējā21. no 2878nākamā

Gardas receptes svētku galdam - Meistardarbs

Ievietoja: Ādažu Čipsi 19. dec 2016 15:16

6 cilvēkiem patīk

Citas šīs lapas galerijas