Vakariņās iesakām pagatavot “Slinko pīrāgu” 🥧 Tev ir nepieciešams kripatiņa slinkuma un
◼️2 lavaši;
🥩200 g maltās gaļas;
🔸Spilva oriģinālās sinepes;
🔹Spilva tomātu mērce;
🧀200 g cietā siera;
🍅1 tomāts
🥚3 olas;
🌿Latplanta pipari un pētersīļi.
Pagatavošana ➡️Sagatavo visus vajadzīgos produktus. No lavaša ar šķērēm izgriež 4 lielus apļus (var izmantot pannas vāku). Malto gaļu sacep ar garšvielām, līdz tā ir gatava. Tomātu sagriež plānās šķēlēs. Sieru sarīvē. Olām pievieno nedaudz sāls, piparu un sakuļ ar dakšu. ➡️Uz sasildītas pannas uzliek lavašu, ielej pusi no olu masas, uzsmērē nedaudz sinepju un tomātu mērces. Liek virsū pusi no maltās gaļas, 1/3 sarīvēta siera. Apsedz ar lavašu, kārto tomāta šķēles, uzber sieru un gaļu, apsedzam ar trešo lavaša gabalu. Uzliek uz lavaša gaļu un sieru. Apsedz ar vāku, cep aptuveni 5 min uz vidējas uguns no abām pusēm.
◼️2 lavaši;
🥩200 g maltās gaļas;
🔸Spilva oriģinālās sinepes;
🔹Spilva tomātu mērce;
🧀200 g cietā siera;
🍅1 tomāts
🥚3 olas;
🌿Latplanta pipari un pētersīļi.
Pagatavošana ➡️Sagatavo visus vajadzīgos produktus. No lavaša ar šķērēm izgriež 4 lielus apļus (var izmantot pannas vāku). Malto gaļu sacep ar garšvielām, līdz tā ir gatava. Tomātu sagriež plānās šķēlēs. Sieru sarīvē. Olām pievieno nedaudz sāls, piparu un sakuļ ar dakšu. ➡️Uz sasildītas pannas uzliek lavašu, ielej pusi no olu masas, uzsmērē nedaudz sinepju un tomātu mērces. Liek virsū pusi no maltās gaļas, 1/3 sarīvēta siera. Apsedz ar lavašu, kārto tomāta šķēles, uzber sieru un gaļu, apsedzam ar trešo lavaša gabalu. Uzliek uz lavaša gaļu un sieru. Apsedz ar vāku, cep aptuveni 5 min uz vidējas uguns no abām pusēm.
← iepriekšējā | 51. no 300 | nākamā → |