Pāriet uz saturu
Reģistrēties
Vai ienāc ar
Šodien
Ziņas
Galerijas
Spēles
D-biedri
Lapas
Tops
Pasākumi
Statistika
Draugi
Raksti
Vēstules
E-Lats
Oficiālā lapa
Sākums
ZELTA ziņas
Mūsu filiāles
Vides programma
Jautājumi&Atbildes
Galerija
Partneri
Runā
Aptaujas
Ieteikt
5
Sarkana krāsa rodas no bietēm, avenēm, vīnogu/dzērveņu sulas vai asinszāles (1/2 litrus biešu sulas uzvāra ar 2 ēdamkarotēm etiķa, pievāra klāt olas un ļauj 1-2 stundas sakrāsoties).
←
iepriekšējā
3. no 233
nākamā
→
Ziņot par pārkāpumu
Komentāri
Lieldienu olu krāsošanas noslēpumi
Ievietoja:
E-Lats
6. apr 2012 18:07
3 cilvēkiem patīk
Citas šīs lapas galerijas